flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про організацію роботи Першотравневого районного суду м. Чернівці на час карантину

17 березня 2020, 14:15

Першотравневий районний суд м. Чернівці

 

 

НАКАЗ

 

 

17 березня 2020 року                                   Чернівці                                              № 25

 

Про організацію роботи

Першотравневого районного

суду м. Чернівці на час

карантину

 

 

У відповідності до статті 24 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» від 02.06.2016 року № 1402-УІІІ, постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу Сovid-19» від 11.03.2020 року № 211 та з метою запобігання виникненню та поширенню гострих респіраторних захворювань в т.ч. коронавірусу Сovid-19, який віднесено до особливо небезпечних інфекційних хвороб

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. На період з 17 березня по 03 квітня 2020 року встановити особливий режим роботи Першотравневого районного суду м. Чернівці згідно якого:

 

  • припинити проведення особистого прийому громадян керівництвом суду;
  • заборонити допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань;
  • заборонити допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторного захворювання, блідість обличчя, почервоніння очей, кашель.

 

  1. Рекомендувати суддям:

 

  • зменшити кількість судових засідань, що призначається для розгляду протягом робочого дня;
  • при можливості здійснювати судовий розгляд справ в порядку письмового провадження.
  1. Рекомендувати громадянам та іншим особам:

 

  • всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) надавати до суду в електронному вигляду на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою, факсом або Skype;
  • рекомендувати учасникам судових засідань подати до суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними у справі матеріалами;
  • утриматися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності захворювання (слабкість, кашель, задуха, утруднення дихання та ін.).

 

  1. Суддям та працівникам апарату суду при найменших ознаках захворювання вжити заходів щодо самоізоляції, повідомити про свій стан здоров»я відповідну установу охорони здоров»я та керівництво суду телефоном, емейлом, по вайберу).

 

  1. Службі управління персоналом Першотравневого районного суду м. Чернівці даний наказ довести до відома суддів та працівників апарату суду.

 

Підстава: протокол № 8 від 12.03.2020 року чергового засідання обласної комісії з питань техногенно-еконологічної безпеки та надзвичайних ситуацій чернівецької обласної державної адміністрації.

 

 

 

 

              

 

Голова суду                                                                                                 І.А. Скуляк