flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щиро вітаємо Вас із професійним святом — Днем працівників суду!

14 грудня 2023, 16:12

Дорогі колеги !

 

 


Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає від Вас високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей - честі, гідності, відданості справі й наполегливості. Саме від Вашої самовідданої праці залежить дотримання конституційних прав і свобод людини, надійність правового захисту громадян, а відтак і збереження в суспільстві справедливості. Верховенство закону і захист прав та свобод людини – це основні завдання судової системи задля розвитку України як демократичної країни.
Тож нехай Вашу почесну працю завжди супроводжує успіх, а кожний день повниться плідним змістом і наближає нас до спільної мети — утвердження верховенства права в нашій державі!
Кожне прийняте Вами рішення буде виваженим та справедливим. З нагоди професійного свята прийміть наші найщиріші привітання й побажання вірного служіння ідеалам добра та справедливості, енергії та наснаги, міцного здоров’я й родинного затишку!
Хай не зрадять вас витримка та сила духу, не вичерпуються джерела наснаги та оптимізму й завжди повняться сонячним теплом та достатком ваші оселі!
Нехай удача та професійні успіхи будуть Вашими постійними супутниками у житті!

З повагою,

Голова суду                                                  Ігор СКУЛЯК