flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення конкурсу від 14.05.19

14 травня 2019, 16:38

Першотравневий районний суд м. Чернівці

58000, м. Чернівці, вул. Головна,105 (тел./факс) (0372)52-66-11 E-mail: inbox@ptr.cv.court.gov.ua

 

 

                                                                            НАКАЗ

 

 14 травня 2019 року                                                                                                                                                                                       № 47-к

 

Про оголошення конкурсу на

зайняття вакантної посади

 

            У відповідності до статті 155 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» від 02.06.2016 року № 1402-УІІІ, вимог статей 21, 22, 23 Закону України «Про державну службу» від 10.12. 2015 року № 889-УІІІ, постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби» № 246 від 25.03.2016 року із змінами, Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах систем правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 05.09.2017 року № 2646/15-17,

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Затвердити умови проведення  конкурсу  на  зайняття  вакантної  посади  державної служби категорії «В» - головного спеціаліста відділу аналітично-статистичної роботи та ведення архіву суду Першотравневого районного суду м. Чернівці (додаток № 1).
  2. Головному спеціалісту з інформаційних технологій Першотравневого районного суду м. Чернівці Чорному С.П.:
  • даний наказ надіслати в електронній формі територіальному органу Національного агентства України з питань державної служби (Міжрегіональному управлінню у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях);
  • після отримання повідомлення про оприлюднення оголошення про проведення конкурсу, даний наказ розмістити на офіційному веб-сайті Першотравневого районного суду м. Чернівці.

 

  1. Встановити термін  подачі  документів  для  участі  в конкурсі  на зайняття вакантної посади категорії «В» - головного спеціаліста суду відділу аналітично-статистичної роботи та ведення архіву суду Першотравневого районного суду м. Чернівці до 17 години 15 хвилин 30 травня 2019 року включно.

 

  1. Провести 04 червня 2019 року конкурсний відбір  на зайняття  вакантної  посади  державного службовця категорії «В» - головного спеціаліста відділу аналітично-статистичної роботи та ведення архіву суду Першотравневого районного суду м. Чернівці.

    

  1. Виконання функцій адміністратора під час проведення конкурсного відбору на зміщення вакантних посад у Першотравневому районному суді м. Чернівці покласти на  Чорного С.П., головного спеціаліста суду з інформаційних технологій.

 

  1. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

 

Підстава: заявка на добір персоналу.

 


 

Додаток № 1

до наказу суду № 47-к від 14.05.2019.

 

 

УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» -

головного спеціаліста відділу аналітично-статистичної роботи та ведення

архіву суду Першотравневого районного суду м. Чернівці

 

Загальні умови

 

Посадові обов’язки

     Забезпечує зберігання документів, матеріалів та судових справ, які передані до архіву суду. Приймає на зберігання від відповідних працівників апарату суду документи, матеріали та судові справи,  що закінчені діловодством. Перевіряє правильність формування та оформлення справ під час їх передавання до архіву суду.            Систематизує і розміщує архівні справи, веде їх облік.             Здійснює відібрання архівних судових справ, термін зберігання яких закінчений, для їх подальшої оцінки експертною комісією суду. Готує  зведені описи справ постійного і тимчасового термінів зберігання,  акти  для передавання справ на державне зберігання, на списання та знищення, а також бере участь у роботі експертної комісії суду. Приєднує  до  судових  справ,  які  зберігаються  в  архіві  суду, документи, що підтверджують виконання судових рішень. Вносить до автоматизованої системи документообігу суду (далі -  Система) необхідні дані в обліково-статистичні картки, по судових справах, які знаходяться на зберіганні в архіві суду. Готує  необхідні дані для складання звітності щодо роботи архіву. Приймає участь в складанні та обробці статистичних звітів про роботу суду за допомогою Системи. Веде   аналітичну   роботу  щодо справ, переданих до архіву суду, з   різних   напрямів   діяльності   суду з апеляційним судом, територіальним управлінням Державної судової адміністрації України, відповідними підрозділами національної поліції, органами прокуратури та ін. Веде відповідні номенклатурні справи, книги та журнали. Веде роботу із матеріалами та справами, що містять інформацію з грифом обмеження доступу «Для службового користування» та особисті дані в т.ч. веде журнали реєстрації вхідних та вихідних документів з грифом «Для службового користування».                          Опрацьовує листки тимчасової непрацездатності.

 

Умови оплати праці

Посадовий оклад, надбавка до посадового окладу за ранги державних службовців надається відповідно до постанови КМУ «Питання оплати праці працівників державних органів»  від 18.01.2017 року № 15 та постанови КМУ «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо впорядкування структури заробітної плати працівників державних органів, судів, органів та установ системи правосуддя у 2019 році» від 06.02.2019 року № 102. Надбавки, доплати та премії - відповідно до статей 50, 51, 52 Закону України «Про державну службу» від 10.12.15. № 889-УІІІ.

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Тимчасово, на період знаходження основного працівника у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею три річного віку – до 25.01.2021 року.

 

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1.Копія паспорта громадянина України.

2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.

3. Письмова заява про не застосування заборон, визначених частиною 3 або частиною 4 статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надання згоди на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

4. Копія документа про освіту.

5.  Оригінал та копія посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

6. Заповнена особова картка державного службовця встановленого зразка Національним агентством з питань державної служби.

7. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції (роздрукований примірник із сайту Нацагенства).

ПРИМІТКА: документи, зазначені у пунктах 2 і 3, пишуться власноручно.

Строк подання документів: до 17 години 15 хвилин

30 травня 2019 року включно.

Місце, час та дата початку проведення конкурсу

04 червня  2019 року о 10.00 год.

Першотравневий районний суд м. Чернівці

м. Чернівці вул. Головна, 105

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Сербінська Валентина Іллівна

Тел.(0372) 52-66-11

Email: inbox@ptr.cv.court.gov.ua

Кваліфікаційні вимоги

1

Освіта

Вища, молодший бакалавр або бакалавр, рекомендовано за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»

2

Досвід роботи

Не потребує

3

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

4

Володіння іноземною мовою

Не застосовується

Вимоги до компетентності

Вимога

 

Компоненти вимоги

1

 

Професійні чи технічні знання

Знання діловодства; вміння працювати з інформацією; вміння ефективно використовувати свій робочий час; вміння працювати в команді; вміння надавати пропозиції, їх аргументувати; вміння використовувати комп»ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку.

2

Спеціальний досвід роботи

Не потребує

 

3

Знання сучасних інформаційних технологій

Досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office ( Word, Excel; Power Point) або альтернативним пакетом Open Office, Libre Office; навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет.

4

Особистісні якості

Відповідальність; самостійність в роботі; уважність; порядність; чесність; дисциплінованість; наполегливість; ініціативність; орієнтація на саморозвиток; вміння працювати в стресових ситуаціях.

 

Професійні знання

 

Вимога

Компоненти вимоги

1

Знання законодавства

- Конституції України;

Закону України «Про державну службу»;

Закону України «Про запобігання корупції».

2

Знання спеціального законодавства, що пов»язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

Закон України "Про судоустрій і статус суддів"; Кодекс України про адміністративні правопорушення; Кримінальний процесуальний Кодекс України; Кримінальний Кодекс України; Цивільний Кодекс України; Цивільний процесуальний Кодекс України; Кодекс адміністративного судочинства України; Сімейний Кодекс України; Положення про автоматизовану систему документообігу суду; Положення про експертну комісію Першотравневого районного суду м. Чернівці; Положення про апарат Першотравневого районного суду м. Чернівці; Положення про відповідні відділи у суді; Інструкція про порядок передання до архіву місцевого та апеляційного суду, зберігання в ньому, відбору та передання до державних архівних установ та архівних відділів міських рад та управлінської документації суду, затвердженої наказом ДСА України від 15.12.2011 року № 168; Перелік судових справ і документів, що утворюються в діяльності суду, із зазначенням строків зберігання, затверджених наказом ДСА України від 11.10.2010 року № 22; Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах.